Hm дъска

★★★★☆

Използвайте се от всички наши предложения за hm дъска с най-добрите цени на пазара и от уюта на собствения си дом. Не си тръгвайте с празни ръце!

Перфектно за вас

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Hm дъска?

Ако редовно имате коса за почивка след сушене, тази функция е само това за вас. При редовно изсушаване на удара се случва отново и отново, че положително заредените атоми във въздушния поток осигуряват статично зареждане на косата. Йонната технология гарантира, че атомите се зареждат отрицателно в изтегления въздушен поток, т.е. йонизирани. Ако отрицателно заредените атоми, наричани още йони, ударят косата, това има антистатичен ефект. Освен това йонната технология в hm дъска трябва да ускори процеса на сушене, наред с други неща, но също така да гарантира, че косата изглежда по-мека, гладка и по-блестяща.

Както обикновено при домакинските уреди, висококачествените устройства обикновено имат предимства пред евтината конкуренция. Нивата на топлина могат да се регулират по-точно и излагането на топлина може да се дозира по-точно. Косата се нагрява по-равномерно, омекотява и също така прави по-добро впечатление визуално. Ядреният въздух е идеален, особено ако използвате лак за коса често и косата ви вече е предварително заредена. Някои устройства имат въздушни филтри, които могат да бъдат премахнати, и сензори, които наблюдават въздушния поток. Интегрираната бустер функция създава суха коса особено бързо, ако преди това сте направили косата суха.

Лесен за пренасяне и почистване: може да се сгъва и съхранява в ъгъла на торба или багажник, не заема допълнително място, лесен е за транспортиране и подходящ за ежедневна употреба.

Повечето hm дъска вече имат стилизираща дюза, докато приставката за дифузьор често е включена само в по-скъпите модели. По правило обаче производителят предлага и подходящо закрепване на силата на звука за всяко устройство, така че можете просто да го закупите, ако е необходимо.

Ние ви даваме правилните отговори на най-често задаваните въпроси (често задавани въпроси) в областта на съветите и продукта. Тестовите видеоклипове не трябва да липсват, но за съжаление те не винаги са били налични. Разбира се, има и друга важна информация, която да ви помогне да закупите подходящата сушилня за пътуване.

Йонният ефект, засилен от керамиката, превръща капки вода в косата в микромолекули, които се абсорбират от косата и осигурява повече блясък, отскачане, блясък и по-жизненоважен външен вид.

Абсолютният лидер в сравнение е професионалният комплект за сушене на въздух hm дъска ghd. Състои се от популярната сушилня за коса ghd с дифузьор, центрираща дюза и четка за кръгла глава с керамично покритие, две щипки за разделяне на косата и мека черна тъкан чанта. Освен това, ghd Professional Set има най-доброто съотношение цена-качество с най-висок рейтинг на звездата.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече