Home max мини нагревател

★★★★☆

Използвайте се от всички наши предложения за home max мини нагревател с най-добрите цени на пазара и от уюта на собствения си дом. Не си тръгвайте с празни ръце!

Перфектно за вас

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Home max мини нагревател?

Съвременният home max мини нагревател с керамично-йонна технология за сушене на косата е особено подходящ за жени с полудълга или дълга коса. Йонийски са в състояние да изсушат косата по-бързо. Той създава отрицателни йони, които избягват статичното зареждане на косата.

Така или иначе полусухата, полумокра коса не изглежда особено добре поддържана. Изглеждат много по-мазни, въпреки че по принцип не са мазни, защото току-що са измити.

Въздушният филтър в задния край на сешоар е лесен за отстраняване и почистване. Важно е филтърът да се поддържа чист по всяко време, защото по този начин сешоарът може да изсмуче достатъчно количество въздух, за да произведе добър въздушен поток.

Тази нова технология разчита на разделението на йони. Както вече споменахме, честата употреба и топлината затрудняват косата. home max мини нагревател, които работят с йонна технология, изпращат отрицателни йони с въздушния поток. Те разделят положително заредените водни молекули и по този начин ги оставят да се изпарят по-бързо. Това определено води до по-кратко време за сушене и следователно е по-здравословно за косата.

Добрият трябва не само да изсуши косата, но и да я защити. Йонизацията е един от високо ценените параметри, които помагат за неутрализиране на положителния заряд на косата. Положителният заряд прави косата податлива на увреждане чрез отваряне на клетките на косата. Благодарение на йонизацията, слоят пърхот на косата остава затворен - косата е гладка и блестяща.

Няма отделен студен стадий. Въпреки ниската цена, йонизацията не трябва да се избягва, колкото и малко информация да е намерена, само че отрицателно заредените йони трябва да елиминират статичното зареждане. В долната част на дръжката е гумиран отвор, който предлага практична опция за окачване.

В допълнение към различните нива на вентилатора и температурните нива, home max мини нагревател също трябва да има студен стадий. Това се задейства с бутон и изтичащият въздух вече не се нагрява от отоплителните проводници в тази настройка.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече